turkiye nin en iyi 10 dans okulu

'' Dans etmek için mutlaka profesyonel mi olmak gerekiyor, amatörce başlayan bir hobi bir bakmışsınız ki keyfiniz yaşam biçimine dönmüş. '' 


İçinde baletler, eğitmenler, dansçılar ve antrenörlerden oluşan büyük jüri Türkiye ‘ n,in en iyi 10 Dans okulunu seçti.

Peki Kimler Vardı Bu Jüri’ de

Osman Ürper (Akademisyen )
Muzaffer Evci (Dans Araştırmacısı )
Aytunç Bentürk ( Dans Milli Takım Antrenörü )
Tan Sağtürk (Balet )
Oktay Keresteci (Devlet Opera Ve Balesi Baş Dansçısı ve Bale Eğitmeni )
Hakan Merter ( Arjantin Tango Eğitmeni )
Yonca Evcimik ( Dansçı ,Şarkıcı )

1. TAN SAĞTÜRK AKADEMİ / İstanbul



İlk dans okulunu yıllar önce Teşvikiye ‘ de açan Tan Sağtürk Akademi’ nin İzmir ,Antalya, Trabzon ‘ da 13 Şube ile hizmet veriyor. Akademide bale ,dans ,müzik ve jimnastik eğitimleri 3 yaştan itibaren 3500,00 TL ‘ den başlayan ücretlerle veriliyor.
Çocuklardan yetişkinlere eğitim çalışmalarıyla ülkemizde favori durumunda.

2. TAB SANAT / Ankara



Tab Sanat ,Çankaya Kent Park Alışveriş Merkezi içinde 1000 metre kare alanda hizmet veriyor. Klasik bale,vagano metoduyla bale ,caz dans ve modern dans eğitimlerini 4 yaşından itibaren veriyor. Sakatlanmayı önleyen süspansiyonlu zeminlere sahip dans okulu sakatlamayı engelliyor. 325,00 TL ‘ den başlayan aylık ücretleri var .

3. AYTUNÇ BENTÜRK AKADEMİ/ İstanbul



‘2005 yılında Kadıköy’ de kurulan Aytunç Bentürk Akademi 60 profesyonel dansçısı ,95 amatör dansçısı ve 1000’ nin üzerinde öğrencisi ile dikkatleri üzerine çekiyor.Kursları arasında afro-cuba ,salsa,tango gibi seçeneklerde mevcut.Şubeler bazında dersler için yaş sınırları var. Fiyat aralıkları aylık 200 TL – 230 TL arasında değişiyor.Dersler için 8 yaş sınırı var.

4. ARMAN ESEN AKADEMİ / İzmir

2009 yılında İzmir’ de açılan Arman Esen Akademi 3 yaş ve üstü herkes için dans eğitimi veriyor. Ayrıca pilates ve capoeria kurslarıda olan akademide bale,eşli danslar
hip hop, Street jazz, modern dans, düğün dansı,zumba ve latin dans eğitimleri 160 TL ile 350,00 TL fiyat aralıklarıyla İzmir Bornova’ da veriliyor.

5. DANS FABRİKA / İstanbul

İstanbul Levent Oto Sanayi bölgesinde tek şube olarak hizmet veren Dans Fabrika Topukluyla Dans (high heels dance) seçeneği ile ilgi çekiyor. Modern dans ve hip hop eğitimleri de veriliyor .Açılış ,özel şovlar ve büyük organizasyonlar için kurumsal hizmetleride mevcut.

6. 2day AKADEMİ / İstanbul



Sokak dansı denilince akla gelen 2day Akademi 2015 yılında İstanbul Beylikdüzün’ de kuruldu. 7 yaşından itibaren sokak dansları üzerine eğitim veriyor. Ağırlıklı 13 –20 yaş grubu gençlerden ilgi görüyor.Aylık kurs ücreti 200,00 TL .

7. OLGA BALE / Ankara 



1999 yılında Ankara Çankaya’ da kurulan Olga Bale, Ümitköy ve Eryaman’ da şube açarak büyüdü. Eğitimleri İngiltere Kraliyet Dans Akademisi ( Royal Akademy of Dancing ) ve Rus ekolü (Vaganova ) Bale programları olmak üzere iki temel köle dayanıyor. Başlamak için 3 yaş alt sınır.250,00 TL ile 500,00 TL arasında değişen bir ücret skalasına sahip

8. ODA DANS / İstanbul



Hem yetişkinlere hem çocuklara eğitim veren Oda Dans, gelişimini başarıyla sürdüren dansçılara reklam ,klip, konser gibi projelerde yer almalarına olanak sağlıyor.Hip Hop,modern dans,latin dans ve çocuklar için teen pop up ve K-pop style desrleri veriliyor.Levent’ teki dans kursunda aylık 170,00 TL den başlayan fiyatlarla eğitimler veriliyor.

9. HÜLYA AKSULAR SANAT ATÖLYESİ / İstanbul



Hem yetişkinlere hem çocuklara eğitim veren Oda Dans, gelişimini başarıyla sürdüren dansçılara reklam ,klip, konser gibi projelerde yer almalarına olanak sağlıyor.Hip Hop,modern dans,latin dans ve çocuklar için teen pop up ve K-pop style dersleri veriliyor. Levent’ teki dans kursunda aylık 170,00 TL den başlayan fiyatlarla eğitimler veriliyor.

10. NÜANS DANS Evi / Bursa



Bursa Nilüfer’ de tek şube ile veren Nüans Dans evi 3 ile 70 yaş arasında herkes kayıt yaptırabiliyor. Dans dışında müzik ve resim dersleri de mevcut. İşletmede eğitim alan dansçıların çeşitli ödülleri var. Aylık kurs ücretleri 160,00 TL ile 180,00 TL arasında değişiyor.





etiketler : istanbul dans okulu; istanbul dans ayakkabısı ,İstanbul el yapımı dans ayakkabısı, İstanbul dans akademileri , dans ayakkabısı istanbul,türkiyenin en iyi dans ayakkabıcısı









Lütfen Bekleyin